Skip to main content

SADILICE

Biljke vole prirodne materijale.

 

Impresivna serija sadilica obuhvata širok spektar modela i oblika i omogućava dizajn spoljnih i unutrašnjih prostora. Svaki ručno izrađeni model očarava svojom jedinstvenom lepotom i odmah osvaja i najlepšu terasu ili divnu baštu.

Vlaknasti cement od kojeg su napravljene sadilice je prirodni materijal koji se 100% može reciklirati. To je prozračan materijal, pa pomaže u regulaciji vlažnosti. Izuzetno je izdržljiv i trajan, kao i stabilnost boje je vrlo visoka zahvaljujući sistemu kvaliteta bojenja u masi.

Postupak proizvodnje i vlaknasti cementni materijal osiguravaju otpornost Eternitovih sadilica protiv mraza; međutim, odgovarajuća upotreba je preliminarni uslov. Svaka Eternit sadilica ima 10 godina garancije protiv mraza, počev od dana kupovine.

Biljne sadilice / žardinjere Swisspearl prednosti:

  • Pouzdan visok kvalitet
  • Ručno izrađena proizvodnja
  • Švajcarska tehnologija proizvodnje vlakno-cementnog materijala sa dugom tradicijom
  • negorivost
  • kontinuirani razvoj
  • Prirodni izgled materijala
  • Ekološki proizvodi koji se 100% mogu reciklirati

SWISSPEARL SOFTLINE

Različita estetika.

 

Estetika ima ime: SOFTLINE. Odabrana kolekcija saksija nudi širok spektar modela, oblika i boja za obogaćivanje terasa, otvorenih prostora, kancelarija, balkona i unutrašnjih prostora. Iza svih sadilica stoje dizajneri i njihova lična strast prema vlakno-cementnom materijalu. Svaka pojedinačna sadilica izrađena je ručno i potpisana od njenog tvorca. Kolekcija Softline je elegantan izraz ličnosti i individualnosti. Vlaknasti cement se decenijama koristi kao izdržljiv materijal za krovove i fasade, što znači da su i sadnice cveća otporne na sve vremenske uslove.

Aladin

Balconia

Biaska

Bonsai

Confetti

Alto

Delta 25 Confetti

Delta 25

Delta 35

Delta 45 recktangular

Delta 45 round

Delta 45 square

Delta 60 recktangular

Delta 60 round

Delta 60 square

Geisha

Kyoto low

Kyoto

Landing

Lausanne

Osaka 106

Osaka low

Osaka

Palma

Plantship

Quandra

Roberto

Ronco

Samurai

Sessanta

Spindel

Sumo

Sushi

Tokyo

Trenta

Twista

Wave

SWISSPEARL CUSTOMLINE

Prilagođena rešenja

 

Kolekcija CUSTOMLINE pruža fleksibilnost prema individualnim potrebama i željama naših kupaca. Moguće je proizvesti velike ili male sadilice cveća za razne namene.